Suositut Brain-based Coaching Certificate -koulutukset jatkuvat poikkeusajoista huolimatta

Suositut Brain-based Coaching Certificate -koulutukset jatkuvat poikkeusajoista huolimatta

19.01.2021

Seuraava suomenkielinen ohjelma alkaa maaliskuussa ja englanninkielinen ohjelma alkaa syyskuussa. Maaliskuun ohjelman early bird -10% on voimassa tammikuun loppuun!

Pystymme toteuttamaan ohjelman joustavasti koronarajoitusten mukaisesti. Ohjelmaan  kuuluvat koko päivän valmennukset toteutetaan tilanteen mukaan joko normaalisti lähijaksoina tai hybriditoteutuksena eli niin että osa osallistujista osallistuu etänä ja osa paikan päällä. Tarpeen mukaan voimme toteuttaa koko päivän sessiot myös täysin virtuaalisesti. Valmennusohjelmassa on ollut paljon virtuaalisia elementtejä aina, koska se on oppimisen näkökulmasta hyödyllistä, joten osaamme toteuttaa valmennuksen erinomaisesti myös virtuaalisesti.

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä 10% early bird -alennus! Kun ilmoittaudut yhdessä kaverin tai kollegan kanssa, niin saatte molemmat lisäksi 10% alennuksen koulutuksesta.

Brain-based Coaching Certificate on arvostettu kuuden kuukauden mittainen ammatticoach-koulutus, jonka on käynyt maailmanlaajuisesti jo yli 16 000 osallistujaa. Opi fasilitoimaan kestävää myönteistä muutosta ja hanki ICF-sertifiointi.

Brain-based Conversation Skills -ohjelmasta saat rautaiset taidot arjen coaching-keskusteluihin ja valmentavaan vuorovaikutukseen. Kaikille, joiden työssä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Virtuaalinen orientaatio + kolme lähipäivää.

“Brain-Based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.”
Heini Ala-Vannesluoma, People development lead, Gofore Oyj