Suositut Brain-based Coaching Certificate -koulutukset jatkuvat koronasta huolimatta, seuraavat ohjelmat starttaavat alkusyksyllä

Suositut Brain-based Coaching Certificate -koulutukset jatkuvat koronasta huolimatta, seuraavat ohjelmat starttaavat alkusyksyllä

23.03.2020

Huhtikuussa alkamaan suunniteltu englanninkielinen ohjelma on siirretty alkamaan elokuussa. Syyskuussa alkamaan suunniteltu suomenkielinen ohjelma alkaa normaalisti.
Meillä on käynnissä valmistelut myös sen varalta, että koronatilanne merkittävästi pitkittyy ja syksyn ohjelmat pitää toteuttaa virtuaalisesti. Olemme sen suhteen hyvissä asemissa, koska ohjelmassa on jo virtuaalisia elementtejä ja ohjelmaa on toteutettu aiemminkin kokonaan virtuaalisesti.
Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä 10% early bird -alennus! Kun ilmoittaudut yhdessä kaverin tai kollegan kanssa, niin saatte molemmat lisäksi 10% alennuksen koulutuksesta.

Brain-based Coaching Certificate on arvostettu kuuden kuukauden mittainen ammatticoach-koulutus, jonka on käynyt maailmanlaajuisesti jo yli 16 000 osallistujaa. Opi fasilitoimaan kestävää myönteistä muutosta ja hanki ICF-sertifiointi.

Brain-based Conversation Skills -ohjelmasta saat rautaiset taidot arjen coaching-keskusteluihin ja valmentavaan vuorovaikutukseen. Kaikille, joiden työssä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Virtuaalinen orientaatio + kolme lähipäivää.

“Brain-Based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.”
Heini Ala-Vannesluoma, People development lead, Gofore Oyj