Seuraava arvostettu Brain-based Coaching Certificate -koulutus alkaa 7.9.2018 (suomeksi)

Seuraava arvostettu Brain-based Coaching Certificate -koulutus alkaa 7.9.2018 (suomeksi)

02.04.2018

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä 10% early bird -alennus! Kun ilmoittaudut yhdessä kaverin tai kollegan kanssa, niin saatte molemmat lisäksi 10% alennuksen koulutuksesta.

Lue lisää arvostetusta kuuden kuukauden mittaisesta Brain-based Coaching Certificate -ammatticoach-koulutuksesta.

Lue lisää kolmen päivän mittaisesta valmentavaan vuorovaikutukseen ja arjen coaching-taitoihin keskittyvästä Brain-based Communication Skills -koulutuksesta.

“Brain-Based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.”
Heini Ala-Vannesluoma, People & Culture Professional, Gofore Oyj