Performance 3.0 – arvioinnista jatkuvaan oppimiseen

Vakaassa toimintaympäristössä organisaatiota voi johtaa periaatteessa jopa vuoden suunnittelusyklillä. Asetetaan tavoitteet ja edellytetään ihmisiltä tavoitteiden saavuttamista.

Vähemmän vakaassa toimintaympäristössä päästään parempaan tulokseen, kun suoritusten johtamisen fokuksessa on eteenpäin katsominen, oppiminen ja kehittyminen. Keskusteluja käydään paljon tiiviimmin.

Parhaimmillaan oppiminen ja kehittyminen on itse työn tekemisen ytimessä: sovitaan mitä lähdetään kokeilemaan, kokeillaan sitä ja palataan tarkastelemaan, mitä matkalla viisastuttiin. Sitten täsmennetään, mitä näiden oppien ja oivallusten valossa lähdetään tekemään seuraavaksi. Tämä kaikki toki organisaation ylätason tavoitteiden ja/tai tarkoituksen antamissa raameissa. Seurauksena on jatkuvasti oppivaa ja innostunutta tekemistä.

Brain-based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.

Heini Ala-Vannesluoma, People & Culture Professional, Gofore Oyj

Olen koulutussuunnittelija sekä oppimisen asiantuntija ja työkseni kehitän myyntiosaamista organisaatiossamme. Lähdin Brain-based Coaching Certificate -valmennusohjelmaan mukaan ammatticoacheilta saamieni suositusten perusteella. Valmennusohjelma on metodeiltaan kovissa vesissä testattu ja hyväksi havaittu.  Kokonaisuus oli todella hyvä yhdistelmä virtuaalisuutta ja kasvokkain tapahtuvaa interaktiota. Olen käynyt elämässäni kaksi koulutusta, joista voin sanoa niiden olleen elämää muuttava kokemus - tämä oli toinen niistä. Ohjelman myötä minulle aukesi aivan uusi ulottuvuus keskustella rakentavasti asioista ja kontribuoida keskusteluihin.

Petra Wager, Head of Sales Capability Development, Microsoft