Mentor Coaching

Mentorointiohjelmassamme palaat coach-koulutuksen oppien äärelle ja syvennät näkemystäsi coachingista. Ohjelma vastaa ICF:n ACC- ja PCC-sertifioinnin hankkimisen tai uusimisen mentorointivaatimuksia.

Ohjelmassa pohditaan yhdessä mentorin ja toisten osallistujien kanssa mm. erilaisia haastavia coaching-tilanteita ja miten toimia niissä. Esimerkiksi miten toimia coachina, kun asiakkaalla on motivaatio kadoksissa, tai miten löytää tasapaino prosessin noudattamisen ja läsnäolon välillä.

Kahdeksan ryhmämentorointisessiota ja kolme henkilökohtaista mentorointisessiota.

Mentor Coaching 2019 kevät

Ohjelma alkaa: 07.02.
Kieli: suomi
Päivämäärät: to 7.2. ... Katso kaikki to 7.2.
to 28.2.
pe 15.3.
pe 29.3.
pe 12.4.
pe 3.5.
pe 17.5.
to 6.6.
Kaikki ryhmämentorointisessiot klo 14-15. Henkilökohtaisten sessioiden aikataulu sovitaan yhdessä mentorin kanssa ohjelman aikana.
Piilota
Valmentaja: Vesa Vuorinen
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.01.

Tarkastelemme kahdeksassa tunnin mittaisessa ryhmämentoroinnissa ICF:n ydintaitoja osallistujien omien kokemusten kautta. Pohdimme, miten ydintaidot voivat tukea sinua coachina eri tilanteissa. Pääset siis jakamaan ajatuksia ja ideoita coach-kollegoiden kanssa ja saat arvokasta sparraustukea sekä mentorilta että muulta ryhmältä.

Ryhmämentorointien lisäksi ohjelmaan kuuluu kolme tunnin mittaista henkilökohtaista mentorointia, joiden aikana keskitymme coachina kehittymiseen tämän hetkistä tilannettasi, vahvuuksiasi ja haasteitasi peilaten.

ICF:n kriteerien mukaisesti saat mentorilta sekä kirjallista että suullista palautetta coachauksestasi. Henkilökohtaisen palautteen saaminen on loistava keino kehittyä coachina, kun saat palautetta vahvuuksistasi sekä vinkkejä siitä, miten voisit saada vielä lisää vaikuttavuutta coachaukseesi.

Coacheille, jotka ovat parhaillaan suorittamassa tai ovat suorittaneet Brain-based Coaching Certificate -koulutuksemme.

Mentorointiohjelmaanmme on mahdollista osallistua myös silloin, jos olet käynyt jonkin toisen ICF-akkreditoidun coach-koulutuksen.

Ohjelmaan otetaan korkeintaan 10 osallistujaa.

Hintakategoriat

  • 1.500€ (+ alv 24%) – työnantajasi maksaa osallistumisesi
  • 1.200€ (+ alv 24%) – olet pienyrittäjä ja voit tehdä alv-vähennyksen
  • 1.200€ (sis. alv 24%) – maksat osallistumisesi yksityishenkilönä etkä voi tehdä alv-vähennystä

Maksuvaihtoehdot

  • Koko ohjelma yhdessä erässä
  • 25% ilmoittautumisen yhteydessä ja 75% ohjelman alussa
  • 25% ilmoittautumisen yhteydessä ja 75% viidessä tasaerässä kuukausittain ohjelman aikana (+laskutuslisä 18 € +alv / lasku)

Lisäksi on mahdollista ostaa yksittäisiä mentorointitunteja:

  • Henkilökohtainen mentorointi / 1 h: 300€ (+ alv 24%)
  • Henkilökohtainen mentorointi / 30 min: 150€ (+ alv 24%)

Valmentajat

nlg-vesa-vuorinen-iso-001-b.jpg

Vesa Vuorinen

Leading from the emerging future. Optimizer of Mind and Work, Father of 3 sons, PCC (ICF), Lead Trainer and ICF Mentor.

Osallistuin NLG:n mentorointiohjelmaan keväällä 2017. Ohjelma on erinomainen yhdistelmä yhteistä ajatustenvaihtoa ja käytännön coaching-tekemistä. Ryhmä- ja henkilökohtaisten sessioiden välillä on hyvä tasapaino, ja mentorointiin liittyvät coaching-nauhoitukset ovat erittäin hedelmällinen maaperä työstää omia coaching-taitoja mentorin tuella. Koin ohjelman aikana useamman ison oivalluksen omasta coachingistani sekä tavastani ajatella. Vesa on mentorina hyvä

Lauri Ala-Könni, Senior Leadership Development Consultant, Nordea